Från Zickermans värld

fredag, januari 28, 2011

Fredag

Ännu en dag med härlig vintersol. En hel vecka hemma med sjuk Valdar går mot sitt slut. Försöker att inte vara frustrerad över allt jag inte hunnit med på jobbet, men ser onekligen fram emot en arbetsvecka där vi alla är friska - håll en tumme för det. I dag tog jag mig ut på en springtur i Kräppladalen och fick njuta av vintersolen ordentligt. Mycket välbehövligt!



Eftermiddagen bjöd på en tur till ikea med Heléne och kvällen på film och handarbete. Ett gammalt handkviltningsprojekt åkte fram - men tålamodet fanns inte riktigt och rätt var det var gick det sönder och alldeles åt skogen. Återkommer till den en dag i dagsljus med mer ork. Däremot blev det lite yllebroderi. Drömmer om ett riktigt stort projekt, något att bita i. Återkommer till det. Nu skall jag lägga mig och fundera över vilket garn och vilken färg jag skall sticka denna tröja i samt hur trevligt det skall bli med polkagrismakeri i morgon.

Ha en skön helg!

Sandra Juto - alltid lika inspirerande, nu i Berlin
Best in show - knit your own dog



1 kommentar:

  1. Sofie2:31 em

    Hej!
    Gillade bloggen du länkande till i slutet av inlägget (sandrajuto). Fantastiska bilder!

    Till ngt helt annat. Jag har nyligen fått diagnosen ME och läste en artikel om Malin på rme.nu. Jag blev väldigt berörd av hennes situation och sökte på hennes namn för att se om det kommit någon uppföljande artikel. Hittade inte något men väl hennes blogg (vilken skicklig skribent hon är & grym på engelska) och ett vackert inlägg du skrivit om henne i din blogg för något år sedan. Mår Malin ngt bättre nu? Hoppas verkligen att de kan hitta ngt som hjälper henne. Tänker på henne, fast jag inte känner henne.

    Hälsningar
    Sofie

    SvaraRadera