Från Zickermans värld

onsdag, oktober 16, 2013

Oktober

Det är något med veckorna i oktober. De bara rasslar iväg! Visst är det annorlunda när vardagen framförallt är med ett litet barn, men ändå. Projekt inleds, avslutas, omvärderas och genomförs. Vi går, går och går. Går runt mellan förorterna, njuter av de soliga dagarna- eller av att vi har regnkläder och inte behöver gå hem bara för att de regnar. Vi hämtar Valdar och traskar hem tillsammans. Det är slutspurt för Björn och ja, när det är över är det väl egentligen en början och inte ett avslut. 

Jag har tagit upp löpningen igen. Det går inte snabbt, men ungefär tre turer i veckan blir det och med två kära vänner har vi skapat en ny tradition - att åka till Hellasgården och springa en tur, äta middag utomhus i höstmörkret och sedan avsluta med bastu och bad. Bättre fredagstradition får man leta efter och det känns som ett fantastiskt sätt att möta höstmörkret.

Boken kom ut i bokhandeln i måndags och på lördag blir det boksläppskalas! Kom då om du vill träffa oss, se boken och fira lite! Kl 14-16 på Norrlandsgatan 20, Svensk Hemslöjd här i Stockholm. 

Ha en fortsatt fin vecka!

1 kommentar:

  1. Anonym10:24 fm

    Vad spännande med boksläpp. Hoppas det blev en trevlig tillställning.

    SvaraRadera