Från Zickermans värld

tisdag, december 10, 2013

Älta ruva grotta

Det här med att det är lättare att minnas och gå och ruva på besvikelser och misslyckanden än att glädjas och känna stolhet åt och över ja, resten. Är inte det himla onödigt?

 Att göra sig erfarenheter är väl bra om det gör att man blir bättre på att välja och hantera situationer - men att älta, undra och vara så sträng mot sig själv och andra att man begränsar sig, ja det är ju faktiskt sorgligt. Väldigt sorgligt.

 Så betinget för de kommande månaderna är - skärpning. De allra flesta vill en inte illa, det går allt som oftast inte åt skogen, det mesta löser sig faktiskt även om en inte tror det just precis nu och nä, man behöver inte vara sprudlande glad och positiv hela tiden. Men det hjälper, och oftast finns det tre saker i livet man är glad och tacksam för för varje sak som känns tung, orättvis och förjäklig.

Bara en tanke.


En bild från tidigt i våras. Ljus i tunneln, och vilket ljus sedan. 

Lite fint att kika på och läsa:

1 kommentar:

  1. Vad kul att komma hit! Visste inte att du har en blogg. Den ser ju väldigt intressant ut! Efter flera år i bloggosfären rör jag mig nu mellan en handfull bloggar, så att hitta som känns som ett fint fynd! Och. Min sambo blev väldigt glad när jag berättade att du gjort reklam för hans blogg i detta inlägg!

    SvaraRadera