Från Zickermans värld

söndag, mars 09, 2014

Om annat i veckan som gick

De här ljusa dagarna. Visst hinner och orkar man lite mer? Här behövs verkligen den där extra tiden, även om vi skulle behöva mer. Mycket mer. Det är så stora beslut den här våren. Ibland känns de större än vad vi mäktar med. Då måste vi påminna oss om att det är dags nu, att det är dags att våga. Att vi visst är förberedda även om det känns lite läskigt. Att stora beslut är bra, vi tar dem tillsammans och vi HAR tänkt igenom det.

Funkar det inte får vi ta nya beslut. 
För man får nämligen ångra sig också. 

Det händer bra saker också, men det skulle vara bra att känna lite fast mark under fötterna för att våga tro och hoppas på riktigt. Fast mark och några nätters sammanhängande sömn önskar jag mig. Det och tid att prata igenom saker; inte i förbifarten på väg någonstans utan fokuserat över ett bord. Bara vi. Det behöver vi också. 

Jag övar mig på tillit och is i magen. Allt skall bli bra. 2 kommentarer:

  1. Känner igen mig. Stora beslut. Beslut som kommer att förändra livet en smula. Men som går att ändra. Allt, utom sina barn, går att ångra. Ibland har jag så svårt att förstå det. Vågar inte ta beslut för de känns så stora. Men den här våren ska vi våga, det har vi sagt. Det blir bra!

    SvaraRadera
  2. Underbara stickade får! Har du själv gjort dem?

    SvaraRadera