Från Zickermans värld

fredag, februari 06, 2015

Hittills

2015 rullade igång. Med en tur till Stockholm och släkt och vänner, en tur veckan därpå till Formex. Arbetsintensiva och roliga veckor med hantverks/pysselkvällar på en av ungdomsgårdarna här i Visby, långa promenader, utflykter och tid tillsammans. Försöker att hitta en bra balans där, det fungerar bättre vissa veckor än andra. 

Den här terminen har jag bestämt mig för att fortsätta med viryayoga (dynamisk) och lägga till ett pass yin yoga/restorative i veckan. Jag tror att det är ett bra sätt att få den här minst sagt omväxlande vardagen och arbetslivet att fungera.

Vi har det bra - om än lite besvärligt emellanåt för att få allt att gå ihop. Barnen trivs väldigt bra på respektive håll och nu kommer snart boken också! Den 7 mars blir det boksläppskalas på Svensk Hemslöjd i Stockholm, kanske blir det något här på ön också. 

Någon vecka efter boksläppet är det deadline för nästa bok. Så det börjar närma sig upplopp här! Jag stickar så att det nästan ryker ur öronen. 

Men i morgon är det lördag, då hoppas jag att min elaka förkylning har dämpat sig och att febern är borta. Då skall jag stå i butiken hela dagen (som börjar bli vårfin - kika på collagebilden nedan!) och sedan får vi besök av goda vänner som stannar flera dagar. Det blir utflykter, middag på Surfers och långa promenader. Kanske brunch på Leva, eller en utflykt till Östergarn. 

Först är det fredagkväll och jag har en bulldeg som väntar på att bakas ut, en inpackning som väntar på att kletas in i håret och en stickning som skall planeras och påbörjas.

Ha en fin helg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar