Från Zickermans värld

tisdag, maj 15, 2012

Nästan sommar

Dagarna rinner verkligen iväg, men solen skiner och det går liksom inte fortare än det går. Deadlines för det ena och det andra, överlämningar och avslut på jobbet - nio arbetsdagar kvar nu. Andra uppdrag som avslutas och nya projekt som får utrymme. Det verkar kunna hända spännande saker i framtiden, men mest av allt händer det ju spännande saker om två månader. Och visst är det mer och mer det som tar min uppmärksamhet. Det går helt enkelt inte att bortse ifrån det, jag övar mig på att njuta och inte se det som ett bekymmer. Det är ju faktiskt fantastiskt!

I fredags var jag på besök hos fotografen Malin Nuhma, hemma hos henne och familjen på Djurgården. Tänk vad underbart att en barnfamilj kan bo så! Väl unt och vansinnigt trevligt. Det skall bli roligt att se resultatet, rätt vad det är kanske jag kan visa delar av det!

Det var dags för en ny stickning (Ravelry länk). Jag har länge velat ge mig i kast med Elizabeth Zimmermanns "Baby sweater on two needles" ur februariavsnittet ut hennes "Knitter´s Almanac".
Den är vansinnigt rolig att sticka, och efter en stunds huvudkliande insåg jag att vissa mönster är så välgjorda och snillrika att det är precis så enkelt som det står i mönstret. Vilken lycka!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar