Från Zickermans värld

torsdag, februari 18, 2016

Livstecken, vårtecken, kommatecken

Tänk va. Visserligen kom det lite snö natten till i dag - men ändå. Det luktar vår ute. Den där lätta nyansen i hur ett andetag känns. Jag vet att jag tjatar om det varje år vid den här tiden - men åh vad jag tycker om det. Växlingarna. 

Vår andra vår på ön. 

Det händer så mycket nu att jag helt försummat att skriva här - synd för det ger mig mycket. Den som vill kan med fördel följa mig på instagram såklart. Under @wynja  - men lugn, jag har inga intentioner att sluta skriva här.

Det mest som händer är dock bra saker, jag far lite fram och tillbaka till fastlandet men sitter mycket hemma och jobbar också. Jag skissar, stickar, repar upp, mäter, skissar, promenerar, yogar, skissar och är sjuk. Jobbar, planerar hyss, stickar. Ja, ni fattar. 

Gör utflykter med familjen och finns hemma mer än tidigare. Det är bra. Det behöver vi. 

Men nu stickar jag massor. För det blir en bok till, den kommer i höst - och den som räknar efter kan då kallt konstatera att den snart skall vara klar. Stämmer på pricken det - så, jag återkommer. 

1 kommentar:

  1. Kan förstå att det finns mycket i det gamla som fattas och så mycket nytt att ta till sig och förstå.Hoppas att den nya boken kommer och kanske också bär spår av öns många ansikten.

    SvaraRadera